Ga naar inhoud

Teamabonnement

Met de Standard- en Pro-abonnementen kunt u al uw teamleden uitnodigen voor uw abonnement en alleen op uw account worden gefactureerd. Uw teamgenoten hoeven geen creditcard toe te voegen of een eigen abonnement te hebben om premium te zijn.

U kunt de prijzen voor het Premium-abonnement bekijken op onze Prijspagina.

Om teamgenoten uit te nodigen voor uw abonnement, gaat u naar de abonnementspagina van het account dat het teamabonnement beheert.

Klik vervolgens op de knop “Gebruikers beheren” onder uw abonnement.

Teamabonnement op GPT Workspace

U kunt vervolgens uw teamgenoten uitnodigen voor uw abonnement door hun e-mailadressen in te voeren.

Gebruikers toevoegen aan mijn abonnement op GPT Workspace (gpt.space)

Uw teamgenoten hoeven vervolgens alleen maar in te loggen op GPT Workspace met hetzelfde e-mailadres als dat u hebt opgegeven en ze krijgen automatisch toegang tot alle Premium-functies!

Hoe werkt de facturering bij het toevoegen van teamleden?

Section titled “Hoe werkt de facturering bij het toevoegen van teamleden?”

U krijgt direct een offerte bij het toevoegen van teamleden aan uw abonnement. U ziet precies hoeveel u in rekening wordt gebracht en hoeveel uw abonnement u zal kosten in de volgende factureringscyclus.

Bij het toevoegen van een lid aan uw abonnement wordt u direct gefactureerd voor het nieuwe aantal gebruikers voor de resterende looptijd van uw abonnement en wordt het bedrag dat u niet gebruikt op uw huidige abonnement in mindering gebracht.

Als voorbeeld: als u een Pro-abonnement start voor slechts één gebruiker en vervolgens 8 maanden later een andere gebruiker toevoegt, wordt u direct gefactureerd voor 2 gebruikers voor de resterende 4 maanden (12 maanden - 8 maanden) van uw abonnement, minus de 4 maanden die u niet op uw oorspronkelijke abonnement zult gebruiken.

Dit betekent in de praktijk dat u direct slechts voor 4 maanden (de resterende periode van uw abonnement) wordt gefactureerd voor de ene extra gebruiker die u zojuist hebt toegevoegd.

Hoe werkt de facturering bij het verwijderen van teamleden?

Section titled “Hoe werkt de facturering bij het verwijderen van teamleden?”

Wanneer u teamleden uit uw abonnement verwijdert, wordt uw account gecrediteerd met het bedrag dat overeenkomt met de tijd die niet zal worden gebruikt door de verwijderde gebruikers.

Als voorbeeld: als u 2 gebruikers op uw Team-abonnement heeft en na 8 maanden één gebruiker verwijdert, wordt het tegoed van uw accountsaldo direct gecrediteerd voor de resterende 4 maanden van uw jaarabonnement voor één gebruiker.

Uw accountsaldo wordt vervolgens automatisch afgetrokken van toekomstige facturen.