Ga naar inhoud

Ik heb betaald maar mijn account toont nog steeds het gratis abonnement

Het abonnement is gekoppeld aan het Google-account dat was ingelogd tijdens het afrekenen. Bijna elke situatie van "ik heb betaald maar er is niets veranderd" is een van de onderstaande gevallen.

Open gpt.space/app/settings/subscription. De pagina toont het account en het bijbehorende abonnement.

De abonnementspagina met het abonnement en het e-mailadres van het account

Als het abonnement hier Free is, log dan uit (klik op je avatar onderaan de zijbalk ➤ Sign out) en log in met het e-mailadres dat op de Stripe-receipt staat die je per e-mail hebt ontvangen. Veelvoorkomende verwarring:

  • Een persoonlijk @gmail.com en een zakelijk account zijn beide ingelogd in Chrome. Google Docs, Sheets en Gmail gebruiken het account van het huidige tabblad, de add-on gebruikt het account dat het bestand heeft geopend. Gebruik overal hetzelfde account of wissel het account van het tabblad.
  • De aankoop is gedaan vanaf het account van een collega of een tweede adres. Vraag hen om je toe te voegen aan hun team in plaats van tweemaal te betalen.

De zijbalk van de add-on en de Chrome-extensie lezen het abonnement bij het openen. Na betaling herlaad je het tabblad van Google Docs, Sheets of Gmail en open je de zijbalk opnieuw. In Sheets worden formules die al "Quota exceeded" tonen opnieuw uitgevoerd via Extensions ➤ GPT Workspace ➤ 🔄 Retry errors.

Credits worden toegevoegd wanneer Stripe de betaling bevestigt, meestal binnen een minuut. Bankoverschrijvingen en sommige kaarten duren langer: de abonnementspagina toont de betaling dan als in behandeling. Een geweigerde kaart maakt helemaal geen abonnement aan, zie Betaling mislukt of geweigerd.

Een coupon verlaagt de prijs; het voegt geen credits toe. Bonuscredits worden toegevoegd op het moment dat je klikt op Get free credits op de Verdiend gratis credits pagina en verschijnen in het saldo op de abonnementspagina, niet in de naam van het abonnement.

Schrijf naar contact@gpt.space met de ontvangstbevestiging (of de datum en het bedrag) en het e-mailadres waarmee je inlogt. We koppelen het abonnement aan het juiste account of terugbetalen de dubbele betaling.