Týmové předplatné
S plány Standard a Pro můžete pozvat všechny členy svého týmu do svého plánu a platit pouze z vašeho účtu. Vaši kolegové nebudou muset přidávat platební kartu ani mít vlastní předplatné, aby měli přístup k prémiovým funkcím.
Ceny prémiového plánu najdete na naší stránce s ceníkem.
Pozvání členů týmu do vašeho plánu
Sekce “Pozvání členů týmu do vašeho plánu”Chcete-li pozvat kolegy do svého plánu, přejděte na stránku předplatného účtu, který spravuje týmové předplatné.
Poté klikněte na tlačítko “Spravovat uživatele” pod vaším předplatným.

Následně budete moci pozvat své kolegy do vašeho plánu zadáním jejich e-mailových adres.

Vaši kolegové se poté budou muset pouze přihlásit do GPT Workspace pomocí stejné e-mailové adresy, kterou jste zadali, a automaticky získají přístup ke všem prémiovým funkcím!
Jak funguje fakturace při přidávání členů týmu?
Sekce “Jak funguje fakturace při přidávání členů týmu?”Při přidávání členů týmu do vašeho plánu získáte okamžitou kalkulaci. Přesně uvidíte, kolik vám bude okamžitě naúčtováno a kolik vás bude plán stát v dalším fakturačním cyklu.
Při přidání člena do vašeho plánu vám bude okamžitě naúčtována nová částka za uživatele na zbývající dobu vašeho plánu a bude odečtena částka, kterou již na vašem aktuálním plánu nevyužijete.
Pokud například spustíte plán Pro pro jednoho uživatele a o 8 měsíců později přidáte dalšího uživatele, bude vám okamžitě naúčtováno 2 uživatele za zbývající 4 měsíce (12 měsíců - 8 měsíců) vašeho předplatného minus 4 měsíce, které již nevyužijete na svém původním předplatném.
To efektivně znamená, že vám je okamžitě naúčtováno pouze 4 měsíce (zbývající období vašeho plánu) za jednoho dalšího uživatele, kterého jste právě přidali.
Jak funguje fakturace při odebírání členů týmu?
Sekce “Jak funguje fakturace při odebírání členů týmu?”Když z vašeho plánu odeberete členy týmu, váš účet bude kreditován částkou odpovídající době, kterou již nevyužijí odebraní uživatelé.
Pokud máte například 2 uživatele v týmovém plánu a po 8 měsících jednoho uživatele odeberete, bude vám okamžitě připsán zůstatek na účtu za zbývající 4 měsíce vašeho ročního plánu pro jednoho uživatele.
Váš zůstatek na účtu bude poté automaticky odečten z jakékoliv budoucí faktury.