İçeriğe geç

Sohbet paylaşma

  1. Konuşma listesinde, bir konuşmanın üzerine gelin ve ⋮ menüsüne tıklayın, ardından Paylaş’ı seçin.
  2. Konuşmayı paylaş iletişim kutusundaki bağlantıyı kopyalayın ve gönderin.

Konuşmayı paylaş iletişim kutusu ve bağlantı

Bağlantı şu şekildedir: https://app.gpt.space/thread/share/<your id>/<thread id>. Bağlantıya sahip olan ve GPT Workspace’e giriş yapan herkes, kendi listesinde konuşmanın bir kopyasını alır; bu kopya, konuşmayı açtıkları ana kadar olan mesajları ve yanıtları içerir. Bu bir anlık görüntüdür: sizin konuşmanızdaki sonraki mesajlar onlarınkinde görünmez ve onların mesajları da sizinkinde görünmez.

Konuşmayı silerseniz, bağlantı çalışmayı durdurur (“Bu sohbet artık mevcut değil veya bağlantı artık geçerli değil”).

  • Sohbeti sabitle seçeneği, bir konuşmayı Sabitlenenler başlığı altında listenin en üstünde tutar; Sohbeti sabitlemeyi kaldır seçeneği ise onu Son bölümüne geri gönderir.
  • Kenar çubuğundaki Arama özelliği, içeriğe göre konuşmaları bulur.
  • Sil seçeneği, bir konuşmayı kalıcı olarak kaldırır. Başkalarının sizin paylaşım bağlantınızdan oluşturduğu kopyalar etkilenmez.

Paylaş, Sohbeti sabitle ve Sil seçeneklerini içeren konuşma menüsü

Google Chat uygulamasından başlatılan konuşmalar, listede “Google Chat · ” olarak görünür. Chrome uzantısından ve eklenti kenar çubuğundan gelen konuşmalar, gpt.space/app üzerindeki konuşmalarla aynıdır; böylece herhangi bir yüzeyden bir sohbeti devam ettirebilirsiniz.