Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνδρομή ομάδας

Με τα πλάνα Standard και Pro, μπορείτε να προσκαλέσετε όλα τα μέλη της ομάδας σας στο πλάνο σας και να χρεώνεστε μόνο στον δικό σας λογαριασμό. Οι συνάδελφοί σας δεν θα χρειάζεται να προσθέσουν πιστωτική κάρτα ή να έχουν τη δική τους συνδρομή για να αποκτήσουν πρόσβαση στις premium δυνατότητες.

Μπορείτε να δείτε την τιμολόγηση των Premium πλάνων στην Σελίδα τιμολόγησης.

Για να προσκαλέσετε συνάδελφους στο πλάνο σας, παρακαλούμε μεταβείτε στη σελίδα συνδρομής του λογαριασμού που ελέγχει τη συνδρομή της ομάδας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Manage users” κάτω από τη συνδρομή σας.

Συνδρομή ομάδας στο GPT Workspace

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να προσκαλέσετε τους συνάδελφούς σας στο πλάνο σας εισάγοντας τις διευθύνσεις email τους.

Προσθήκη χρηστών στη συνδρομή μου στο GPT Workspace (gpt.space)

Οι συνάδελφοί σας στη συνέχεια απλώς θα χρειαστεί να συνδεθούν στο GPT Workspace χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email με αυτή που καθορίσατε και θα έχουν αυτόματα πρόσβαση σε όλες τις Premium λειτουργίες!

Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την προσθήκη μελών ομάδας;

Ενότητα με τίτλο «Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την προσθήκη μελών ομάδας;»

Θα λάβετε μια άμεση προσφορά όταν προσθέτετε μέλη ομάδας στο πλάνο σας. Θα δείτε ακριβώς πόσο θα χρεωθείτε άμεσα και πόσο θα σας κοστίσει το πλάνο σας στον επόμενο κύκλο χρεώσεων.

Κατά την προσθήκη μέλους στο πλάνο σας, θα χρεωθείτε άμεσα για το νέο αριθμό χρηστών για τον υπόλοιπο χρόνο του πλάνου σας και θα σας αφαιρεθεί το ποσό που δεν θα χρησιμοποιήσετε στο τρέχον πλάνο σας.

Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε ένα πλάνο Pro για έναν χρήστη μόνο και μετά, 8 μήνες αργότερα, προσθέσετε έναν ακόμη χρήστη: θα χρεωθείτε άμεσα για 2 χρήστες για τους υπόλοιπους 4 μήνες (12 μήνες - 8 μήνες) της συνδρομής σας μείον τους 4 μήνες που δεν θα χρησιμοποιήσετε στην αρχική σας συνδρομή.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι χρεώνεστε άμεσα μόνο για 4 μήνες (την υπόλοιπη περίοδο του πλάνου σας) για τον έναν πρόσθετο χρήστη που μόλις προσθέσατε.

Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την αφαίρεση μελών ομάδας;

Ενότητα με τίτλο «Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την αφαίρεση μελών ομάδας;»

Όταν αφαιρείτε μέλη ομάδας από το πλάνο σας, ο λογαριασμός σας πιστώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στον χρόνο που δεν θα χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες που αφαιρέθηκαν από το πλάνο σας.

Για παράδειγμα, αν έχετε 2 χρήστες στο πλάνο ομάδας και αφαιρέσετε έναν χρήστη μετά από 8 μήνες, θα πιστωθείτε άμεσα στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας για τους υπόλοιπους 4 μήνες του ετήσιου πλάνου σας για έναν χρήστη.

Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας θα αφαιρείται αυτόματα από κάθε μελλοντικό τιμολόγιο.